Friday, September 27, 2013

Burun Estetiği Operasyonu

Burun estetiği ile nefes alma sorununuzu kökünden çözün

Burun estetiği ameliyatı için bir taşla iki kuş vurmak deyimi son derece uygun olacaktır. Genellikle burun estetiği isteyen hastalarımızda burun kıkırdağındaki mevcut eğrilikler (septum deviasyonu) ve burun etlerindeki (konka hipertrofisi) şişme sorunlarına bağlı olarak nefes alma problemleri bulunur.

Burun estetiği operasyonu sırasında, tüm bu nefes alma problemleri düzeltilmekte ve fonksiyonel olarak, rahat nefes alınmasını sağlayan bir burun elde edilmektedir. Yani fonksiyonel onarım burun estetiğinin olmazsa olmazıdır.
İyi fonksiyon görmeyen bir burun nedeniyle yaşamın ilerleyen dönemlerinde kalp akciğer problemleri gibi ciddi hastalıklar yaşanabileceği düşünüldüğünde, burun estetiği operasyonunun ne kadar önemli olduğu kolayca anlaşılmaktadır..
Açık rinoplasti mi kapalı rinoplasti mi ?
Açık rinoplasti tekniği, burunda istediğimiz ölçüde ve kalıcı değişiklikler yapma imkanını bize sunmaktadır. Son zamanlarda oldukça revaçta olan teknikteki ilerlemeler ile burun yapısındaki tüm dokulara dilediğimiz ölçüde hakim olmaktayız ve istediğimiz her değişikliği çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmekteyiz.

Revizyon burun estetiği

Estetik vikipedi

No comments:

Post a Comment